Македонија

Омаловажувањето на автокефалноста на Македонската православна црква-Охридска архиепископија

Томосот за автокефалност на Македонската православна црква-Охридска архиепископија на многумина во оваа држава им ги расипа...

Инструкции за Гласање на Македонците во Иселеништвото

Излези и гласај! Секој Македонец кој поседува македонски пасош со новото или старото име или лична карта ќе биде во можност да гласа на...

Апел ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ на Македонскиот Народ

Conseil de Coordination des Macédoniens – Координативно Тело на Македонците во светотGenèveUNITED MACEDONIAN DIASPORA-Обединета Македонска ДијаспораКоординативното...

Спорт

Омаловажувањето на автокефалноста на Македонската православна црква-Охридска архиепископија

Томосот за автокефалност на Македонската православна црква-Охридска архиепископија на многумина во оваа држава им ги расипа...

Инструкции за Гласање на Македонците во Иселеништвото

Излези и гласај! Секој Македонец кој поседува македонски пасош со новото или старото име или лична карта ќе биде во можност да гласа на...

Апел ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ на Македонскиот Народ

Conseil de Coordination des Macédoniens – Координативно Тело на Македонците во светотGenèveUNITED MACEDONIAN DIASPORA-Обединета Македонска ДијаспораКоординативното...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close