Заедничко чествување на учениците по македонски јазик во светот по повод “Свети Кирил и Методиј “

Ден на деновите , родилка и лулка на просветата од земјата македонска, пред векови и векови.

Наш аманет оставен , должност е пренесување од генерација на генерација.

За многу години !

Bregalnicki.mk

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close